CASA di BIANCA

Totaal € 0,00
Toon winkelwagen

Casa di Bianca is ontstaan uit de liefde voor Italië en ambachtelijk vervaardigde producten van authentieke materialen. Tegenwoordig is er zoveel massaproductie- en consumptie, dat wij met Casa di Bianca terug willen naar unieke veelal handgemaakte producten van natuurlijke materialen.

De collectie bestaat uit originele Terracotta producten uit Impruneta. Denk hierbij onder andere aan mooie potten, kruiken, schalen en muurplaten. In de webshop is een range van producten met zorg en liefde samengesteld. Wanneer u het assortiment bekijkt, wordt u vanzelf aangespoord om uw tuin met een of meer producten te verfraaien. De afgelopen jaren heeft Casa di Bianca aan veel liefhebbers in Nederland en België mooi terracotta uit Impruneta geleverd. Steeds meer tuinen worden opgefleurd met ons authentieke terracotta. Breng de Italiaanse zomer naar uw eigen omgeving en geniet van het mooie Toscaanse leven.

Foto's genomen bij onze leveranciers in Impruneta

Over Casa di Bianca

Casa di Bianca is ontstaan uit de liefde voor Italië en ambachtelijk vervaardigde producten van authentieke materialen. Tegenwoordig is er zoveel massaproductie- en consumptie, dat wij met Casa di Bianca terug gaan naar unieke handgemaakte producten van natuurlijke materialen.

VERZENDEN DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIE

Ons terracotta wordt zorgvuldig verpakt

Social media

 
 

 

HEEFT U VRAGEN? MAIL OF BEL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 43 364 3160

Evenementen

Nieuwe evenementen worden binnenkort gepubliceerd. Hou ook onze social media kanalen in de gaten.

1 en 2 juni 2024

Marnis Kwekerij, Kloosterweg 9 in Bunde, Rozenweekend
IMPRUNETA TERRACOTTA

Italiaans, op authentieke wijze handgemaakt en gegarandeerd winterhard